Afvinken

Ik keek haar aan. Haar ogen verraadden echter niet of ze het meende. Ik vroeg om bevestiging. Een eenduidig ja klonk uit haar mond. “Maar dan moeten we het wel nu doen.” Ik knikte instemmend, en als een mak lammetje volgde ik haar de trap op naar boven.

De deuren naar het dakterras sloegen open en de snerpende koude kwam ons tegemoet. Ik bedacht me of het wel een goed idee was, zo in december, maar van twijfel was bij haar geen sprake.

Ik hurkte en frunnikte wat aan mijn veters. Ik was nog een beetje huiverig en ik lachte wat verlegen. Toen ik naar rechts keek zag ik twee mooi gevormde vrouwenborsten. Ze meende het dus echt. Ik kon nu niet meer achterblijven en knoopte mijn hemd los terwijl ik met mijn rechtervoet mijn linkerschoen van mijn voet verwijderde. Mijn broek trok ik maar tegelijkertijd met mijn boxershort uit. Haar blik vermeed mijn kruis.

“Zo,” zei ze, “daar staan we dan. Twee volstrekt onbekende mensen die in december naakt op een dakterras in Amsterdam staan.”

We lachten om het tafereel en pakten onze spullen om ons binnen aan te kleden. Ze zoende me op mijn mond en zei: “Nu kun je dit ook weer van je lijstje afvinken.”

Advertenties

0 Responses to “Afvinken”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Advertenties

Twitter

Archief


%d bloggers liken dit: