Runner-up TV moment van het jaar 2009

Die verdomde eliteracisten van een Pauw en Witteman ook. Man. Valt niet mee te discussiëren, met zo’n atheïstische progressievelingen. Dus laten we dan ook vooral niet proberen om to the point te komen in onze antwoorden, maar lekker een beetje draaien. En als het ons niet bevalt, dan gaan we weg. Lekker de eer aan onszelf houden.

En nu even handjes schudden kopje buigen en dan zijn we weer dikke vrienden en kunnen we met zijn allen door de deur van onze multiculturele, multireligieuze samenleving. Wat fijn!

2 Responses to “Runner-up TV moment van het jaar 2009”


  1. 1 Lo 13/12/2009 om 22:21

    Omg wat een vreselijke respectloze zeikerds zijn de p&w. Waar gaat dit over. Misschien is dit hun manier van programma maken en is het doel om mensen te kleineren, maar ik heb me echt dood zitten ergeren.

  2. 2 Levi Boitelle 13/12/2009 om 22:25

    Ik vind het wel meevallen. Die Faisel gaat meteen in de verdediging. Hij wordt afgerekend op dingen als het weigeren van handen schudden en het uiten van zijn eigen religie, terwijl meneer Faisel het niet goed vindt als anderen het doen. Beetje kleinzerig van hem om niet fatsoenlijk op antwoorden in te gaan en dan ook nog weg te lopen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Twitter

Archief

Advertenties

%d bloggers liken dit: