Levi in Netwerk

Vanavond in Netwerk vanaf 20.25 op Nederland 2: uw aller Levi. Tijdens de Twittershizzle werd ik geïnterviewd over het fenomeen ‘infobesitas’, oftewel de drang van het tot je nemen van informatie. Onze majesteit gaf nog flink af op het fenomeen social media in haar nieuwjaarstoespraak en dat was een van de redenen om de Twittershizzle te organiseren: om aan te tonen dat mede door het gebruik van internet, mensen juist meer naar elkaar toe kunnen groeien. Ook ik heb dankzij het internet fantastische contacten op weten te doen.

Maar dan naar het interview. Of Netwerk mij wat vragen kon stellen over mijn internetgebruik en over de Twittershizzle. Natuurlijk mochten ze dat. Op de vraag hoe veel uur per dag ik gebruik maak van het internet, antwoordde ik een zeer bescheiden acht uur. Daar schrok de interviewster overigens van. Wat ze precies gaan gebruiken zien we zo meteen wel. Het verbaast mij überhaupt dat het alsnog wordt uitgezonden. De eerste keer dat het op de planning stond liet Wouter Bos het kabinet vallen. De tweede keer dat het uitgezonden zou worden, stak Woutertje er weer een stokje voor door “wat meer tijd met zijn gezin te willen doorbrengen”. Dus Wouter heeft nog een uur om mijn prime time televisie moment te dwarsbomen.

UPDATE: Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen. Ik mocht twee zinnen zeggen.

9 Responses to “Levi in Netwerk”


 1. 1 Danny Mekic' 15/03/2010 om 19:28

  Vanavond even popcorn maken.. Leuk!

 2. 2 Levi Boitelle 15/03/2010 om 19:33

  Ja, ik ben zelf ook zeer benieuwd.

 3. 3 ThE_ED 15/03/2010 om 19:45

  Ik zal eens kijken of ik nog weet hoe dat werkt “TV”. “Het schijnt dat jij de grootste twitteraar hier bent”, zei ze tegen mij toen ik met Bert de wokmaaltijd naar binnen schoof. Ben benieuwd of er nog iets in zit.

 4. 4 Kees Ruyter 15/03/2010 om 21:09

  De tegenhanger van infobesitas bestaat ook, de angst niet opgemerkt te worden, er kan altijd nog een BN-er tussen komen.

 5. 6 Thei Houben 15/03/2010 om 22:37

  Narcisme, maar van jou kan ik het hebben.

 6. 9 Dina-Perla 15/03/2010 om 22:39

  Leuk Levi dat je betrokken was bij het event. Infobesitas, ik lijd er ook onder. Fantastisch woord overigens. Daar word ik enthousiast van. Misschien wordt het wel verkozen tot het woord van het jaar? 😉

  (PS: zie je weer in de Lux. -x-)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Twitter

Archief

Advertenties

%d bloggers liken dit: