Ergens midden jaren ’80 werd Levi Boitelle geboren in het Noord-Limburgse Venlo. Na een omzwerving van een aantal jaren in Eindhoven kwam hij uiteindelijk terecht in Amsterdam, waar hij Communicatie- en Informatiewetenschappen studeert. Deze studie omvat het spectrum van talige communicatie binnen media. Voor zijn bachelorscriptie deed hij onderzoek naar het effect van verschillende discourse properties van metaforen op herkenning en interpretatie aan de hand van songteksten.

In 2008 blogde hij voornamelijk voor een blogcollectief genaamd www.tyleritus.nl, nadat hij eerder altijd persoonlijke blogs heeft gehad. Ook dit zal weer een persoonlijke blog worden. Wat kun je van Levi verwachten? Verhalen, muziek, ongezouten meningen en humor die niemand begrijpt. Kortom, dezelfde inhoud waarmee negenennegentig procent van alle weblogs is gevuld. Origineel is hij altijd al geweest.

Levi was tevens als redacteur verbonden aan non-ideologisch opinieweblog DeJaap.nl. Verder deed Levi ook iets met concepten, voor Bonafide Binky en Lev Kaupas.

Advertenties

Twitter

Archief

Advertenties

%d bloggers liken dit: